Personvernerklæring nyhetsbrev

Wird geladen …

Denne personvernerklæringen forteller deg om informasjonen vi samler inn fra deg når du registrerer deg for å motta vårt vanlige nyhetsbrev gjennom vår nettside. Når vi samler inn denne informasjonen så opptrer vi som databehandler, og etter lov er vi pålagt å gi deg informasjon om oss, om hvorfor og hvordan vi bruker dataene dine, og om rettighetene du har over dataene dine.

 

Hvem vi er?

Vi er Nordic Maps AS, og det er vi som er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger. Vår adresse er:

 

Nordic Maps AS

Strandveien 30

1366 Lysaker

Akershus Norge

 

Du kan kontakte oss via post på adressen ovenfor eller via e-post på [email protected]. Vi er ikke pålagt å ha et personvernombud, slik at eventuelle forespørsler om vår bruk av dine personlige data skal rettes til kontaktinformasjonen ovenfor.

 

Hvilke personlige data ber vi om?

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev så ber vi deg om E-Postadresse.

 

Hvorfor ber vi om denne informasjonen?

Vi vil bruke informasjonen din til å sende deg vårt nyhetsbrev, som inneholder informasjon om våre produkter, og inkluderer ofte spesialtilbud. Vi ber om ditt samtykke til å gjøre dette, og vi vil bare sende deg vårt nyhetsbrev så lenge du fortsetter å samtykke.

 

Hva gjør vi med informasjonen din?

Din informasjon er lagret i vår database, og vi bruker MailChimp for å sende ut nyhetsbrev. Vi deler ikke din informasjon med noen tredjepart.

 

Hvor lenge oppbevarer vi informasjonen din?

Din informasjon blir oppbevart så lenge du fortsetter å samtykke til å motta vårt nyhetsbrev.

 

Dine rettigheter over dine opplysninger

Ved lov kan du spørre oss om hvilken informasjon vi har registrert om deg, og du kan be oss om å rette denne informasjonen hvis den er unøyaktig. Du kan også be oss om å gi deg en kopi av informasjonen, og å be oss om å slutte å bruke informasjonen din i en periode hvis du tror at vi bruker denne informasjonen på en måte som ikke er lovlig. Du kan også be oss om å slutte å bruke informasjonen din. Den enkleste måten å gjøre dette på er ved å trekke tilbake samtykket ditt, som du kan gjøre når som helst, enten ved å klikke på abonnementslinken som du finner i bunn av e-postene du får tilsendt, eller ved å kontakte oss ved å bruke kontaktinformasjonen ovenfor.

 

Din rett til å klage

Hvis du har en klage om bruken av informasjonen din så ønsker vi at du kontakter oss direkte i første omgang slik at vi kan håndtere klagen din. Du kan imidlertid også kontakte Datatilsynet hvis du har en klage.

 

Oppdateringer til denne personvernerklæringen

Vi regelmessig evaluerer og oppdaterer, om nødvendig, denne personvernerklæringen fra tid til annen, og når våretjenester og bruk av personopplysninger utvikler seg. Hvis vi ønsker å benytte oss av dine personlige data på en måtesom vi ikke tidligere har informert om så kontakter vi deg for å gi deg informasjon om dette, og om nødvendig be om ditt samtykke. Vi oppdaterer datoen for dette dokumentet hver gang det endres. Ved kommentarer eller spørsmål til behandling i vår erklæring så kan dette rettes til Nordic Maps AS. Denne erklæringen er sist oppdatert 17. september 2019. Vi tar personvernet på alvor, og benytter Datavernarkivet for å sørge for at vi er oppdaterte på personvernloven.

 

 

Trustpilot
© 2024 | KARTBUTIKKEN | Telefon: +47 67 59 28 10 (09:00-16:00 Wochentage) | Email: [email protected]